SEO
Προώθηση Ιστοσελίδας

Η προώθηση της Ιστοσελίδας & το SEO είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή και την θέση μιας ιστοσελίδας στις μηχανής αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, Internet Explorer) – που συχνά αναφέρεται ως “οργανικό αποτέλεσμα “.  Σε γενικές γραμμές, όσο υψηλότερη είναι η κατάταξη της  ιστοσελίδας  , και όσο πιο συχνά εμφανίζεται μια ιστοσελίδα στη λίστα των αποτελεσμάτων  των μηχανών αναζήτησης,  τόσους περισσότερους επισκέπτες θα έχει η Ιστοσελίδα .

Βρεθείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και μεγιστοποιήστε το κέρδος σας.

Η προώθηση της Ιστοσελίδας & το SEO μπορεί  να έχει στόχο διαφορετικά είδη αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή αναζήτηση, αναζήτηση ειδήσεων και συγκεκριμένης θεματολογίας κάθετη αναζήτηση.

Η προώθηση της Ιστοσελίδας απαιτεί ευέλικτους και έξυπνους χειρισμούς  και οδηγεί τις ιστοσελίδες στην 1η σελίδα της Google όπου ψάχνει και ο περισσότερος κόσμος.  Αυτό σημαίνει αύξηση επισκεψιμότητας, αύξηση πωλήσεων και μεγαλύτερη κερδοφορία.Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal

Take Your Business to the next level

Το διαδίκτυο είναι ο ιδανικότερος και αποτελεσματικότερος τόπος προβολής. Στην Techmaximal  διασφαλίζουμε την εμφάνιση σας στις μηχανές αναζήτησης . Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, ερευνούμε σε βάθος τον τομέα που δραστηριοποιήστε και επιλέγουμε τα κατάλληλα keywords για την σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σας .ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αρχικά μελετάμε τον ανταγωνισμό και βήμα βήμα στήνουμε την στρατηγική προώθησης, χρησιμοποιώντας αποδοτικές λέξεις κλειδιά (keywords), που θα δώσουν ώθηση στην Ιστοσελίδα σας  στις μηχανές αναζήτησης.

Οι στατιστικές λένε ότι αν δε βρει κάποιος αυτό που ψάχνει μέσα στα 20-25  πρώτα αποτελέσματα, θα ξαναψάξει με διαφορετικές λέξεις κλειδιά. Άρα δεν επαρκεί από μόνη της μόνο η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά και η αποτελεσματική προώθησή της.


Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal


Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal


On-Page & Off-Page Optimization

Η βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας σας  (On Page SEO), περιλαμβάνει την επεξεργασία του περιεχομένου της , σωστή επιλογή συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιά (keywords) και ευρετηρίαση (indexing) στις  μηχανές αναζήτησης.  Το Off Page SEO περιλαμβάνει το χτίσιμο συνδέσεων (Link building) δημοσιεύοντας  ποιοτικό περιεχόμενο.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Για να έχουμε τη σωστή επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας σας πριν ξεκινήσουμε είναι σημαντικό να κατανοήσουμε σε βάθος τους στόχους σας  και τις επιθυμίες σας. Ένας έμπειρος σύμβουλος marketing της Techmaximal θα σας υποδείξει τι είναι καλύτερο για την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.


KEYWORD RESEARCH

Keyword density tells you how often a search term appears in a text in relation to the total number of words it contains

ONSITE OPTIMIZATION

Onpage optimization refers to all measures that can be taken directly within the website in order to improve its position

LINK BUILDING

In the field of SEO, link building describes actions aimed at increasing the number and quality of inbound links to a webpage

REPORTING AND ANALYSIS

Our SEO review consists of several factors like a content, linking structure, social media efforts, and its trust on the internet
6x
Αύξηση σε κατάταξη μέσω keywords


398%
Αύξηση των οργανικών αποτελεσμάτων


1105%
Κατάταξη στις πρώτες σελίδες της Google


129%
Αύξηση χρόνου viewing Ιστοσελίδας


ΓΙΑΤΙ ΤΟ SEO ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ;


Ranking Importance

Οι πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι κατά προσέγγιση το 85% από το σύνολο των Ιστοσελίδων βρίσκονται από τις μηχανές αναζήτησης.


Major Search Engines

96% των χρηστών του Internet ξεκινούν την Web αναζήτηση τους μέσα από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Effective strategy

Η προώθηση της Ιστοσελίδας, σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε τις λέξεις κλειδιά σύμφωνα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο αντικείμενο σας.


342 billion Search Results

Τον Ιανουάριο του 2016 , περισσότερα από 17.5 δισεκ. αναζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε 342 δισεκ. αποτελέσματα αναζήτησης.

Bring Visitors

Ένα Website φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και με σωστή στρατηγική SEO θα σας βοηθήσει να αύξησετε τους επισκέπτες σας και να μεγιστοποιήσετε την κερδοφορία σας


Consumer Perception

Στο Internet η διαδυκτιακή σας φήμη ορίζετε από το πόσο ψηλά βρίσκεστε σε αποτελέσματα αναζήτησης.Lets Get Started
your project


Έχουμε επικεντρωθεί τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην χρηστικότητα στην κατασκευή Ιστοσελίδων  αλλά και στο να σας εκπαιδεύσουμε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ως σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Προσπαθούμε να  εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό σας αποδίδεται με τέτοιο τρόπο που οι επισκέπτες μπορούν εύκολα και διαισθητικά να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούν, με αποτέλεσμα μια ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία του χρήστη.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our Happy Clients  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal
  • Κατασκευή και δημιουργία Ιστοσελίδων - Techmaximal